DJ Shadow - Our Pathetic Age (Double Vinyl Album)

DJ Shadow - Our Pathetic Age (Double Vinyl Album)

Interpret: DJ Shadow

Datum vydání: 15.11.2019

Nosič: 2 LP

Label: Mass Appeal

Seznam skladeb:

LP 1 - Instrumental Suite

    Side A

    1. Nature Always Wins
    2. Slingblade
    3. Intersectionality
    4. Beauty, Power, Motion, Life, Work, Chaos, Law
    5. Juggernaut

    Side B

    1. Firestorm
    2. Weightless
    3. Rosie
    4. If I Died Today
    5. My Lonely Room

    LP 2 - Vocal Suite

    Side C

    1. Drone Warfare (feat. Nas, Pharaohe Monch)
    2. Rain On Snow (feat. Inspectah Deck, Ghostface Killah, Raekwon)
    3. Rocket Fuel (feat. De La Soul)
    4. C.O.N.F.O.R.M. (feat. Gift Of Gab, Lateef The Truth Speaker, Infamous Taz)
    5. Small Colleges (Stay With Me) (feat. Wiki, Paul Banks)
    6. JoJo's Words (feat. Stro)

    Side D

    1. Kings & Queens (feat. Run The Jewels)
    2. Taxin' (feat. Dave East)
    3. Dark Side Of The Heart (feat. Fantastic Negrito, Jumbo is Dr.ama)
    4. I Am Not A Robot (Interlude)
    5. Urgent, Important, Please Read (feat. Rockwell Knuckles, Tef Poe, Daemon)
    6. Our Pathetic Age (feat. Sam Herring)

    Máte dotaz ohledně zboží? Neváhejte se na nás obrátit! Na tel. čísle +420 224 252 741 od pondělí do pátku 10-19hod. a v sobotu 11-16hod. jsme vám k dispozici.